SAKARYA / KAYNARCA - Kaynarca Şehit Ömer Akkuş Anadolu Lisesi

Kaynarca Şehit Ömer Akkuş Anadolu Lisesi

Dr. Hasan Akgün Bulvarı Aksoy Sokak No 2 Kaynarca/Sakarya
Vizyon
Toplumun Milli, Manevi ve evrensel değerlerine saygılı,özümsemiş,toplum ile uyumlu,bilgi ve görgü düzeyi yüksek,bilgi düzeyi kadar sosyal ve kültürel çalışmalarıyla da adını duyurmaya çalışan,geleceği tahmin eden değil geleceğini oluşturmak için çalışan bir kurum olmak. İnteraktif eğitimini esas alan Kaynarca Anadolu Lisesi vizyonu, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile Kaynarca’da saygın ve lider bir okul olmaktır.
Misyon
Biz Kaynarca Şehit Ömer Akkuş Anadolu Lisesi olarak, güçlü eğitimci kadrosu, öğrencileri, mezunları ve velileri ile birlikte, eğitim-öğretimin temel niteliklerini yerine getirmek,öğrencilerimizin bilgili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak, çağın gerektirdiği eğitim -öğretim ortamını oluşturmak için varız. Kaynarca Anadolu Lisesi olarak misyonumuz, Kaynarcalı gençlerimize mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak, kaliteli, ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu, geleceğe hazır, kültürlü gençler yetiştirmek için onların eğitim ve gelişimini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ
1.İNGİLİZCE
VAR
VAR
Yerleşim Yeri
Orta Mah. Dr. Hasan Akgün Bulvarı Şehit Hamdi Yayla Cad. Kaynarca/SAKARYA P.K: 554650
Okulumuz Kaynarca İlçe merkezinde olup, İl merkezine olan uzaklığı 28 km dir.
FUTSAL MASA TENİSİ FUTBOL BASKETBOL
SEMİNER ÇALIŞMALARI