SAKARYA / KAYNARCA - Kaynarca Şehit Ömer Akkuş Anadolu Lisesi

May

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kamuoyunun görüşüne açılan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adı verilen müfredat değişikliği okulumuz öğretmenler toplantısında değerlendirildi.

May

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kamuoyunun görüşüne açılan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adı verilen müfredat değişikliği okul zümre başkanları toplantısında değerlendirildi.Çocuk ve gençlerimizi geleceğin Türkiye'sine daha güçlü, donanımlı ve erdemli bir şekilde taşıyacak olan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" okulumuzda Ortaöğretim okul zümre başkanlarının katılımıyla incelendi, tartışıldı.

Yeni müfredat değişikliğinin eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Nis

Okulumuzun Bilim Söyleşisi, Kaynarca Belediyesi Konferans Salonu'nda, saat 11'de gerçekleşti. Etkinliğimize 11. ve 12. sınıflar katılmıştır.

Mrt

1-8 Mart Deprem Haftası sebebiyle, okulumuz sınıflarında depremle ilgili video izletildi, ardından deprem tatbikatı yapıldı .

Mrt

Voleybol maçı turunvaları sebebiyle, okulumuzda 12/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenler arasında voleybol maçı oynandı. Kazanan öğretmenler takımını tebrik ediyoruz.